ОПИТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ


ЗА НАЕМАТЕЛИ И ТУРИСТИ

Защо да наемете имот или да резервирате апартамент в комплекс, който е управляван от "Риъл Икспириънс" ООД?

1) Всички наши апартаментни комплекси са с висока категория, отлично поддържани и в перфектно състояние. Предлагат разнообразни условия за пълноценен семеен отдих, за кратък или дълъг престой, за бизнес среща или фирмено мероприятие.

2) Хотелските стаи и апартаменти се почистват и инспектират задължително преди влизането на нови наематели или  туристи - така, че вие се настанявате спокойно и без затруднения.

3) Ние предлагаме изключително персонално обслужване. Един от нашите служители ще бъде изцяло на ваше разположение при намирането и наемането на ваканционен имот, който да отговаря напълно на нуждите и изискванията ви. Ако се интересувате от резервация в един от нашите апартаментни комплекси, то нашият служител ще ви асистира с информация и помощ от момента на вашето запитване до деня на заминаването ви.

3) Ние отговаряме на вашите електронни писма до два часа в работни дни и до шест часа през уикенда.

4) Ние гарантираме, че имота, който наемате е добре поддържан и всички непредвидени проблеми или искания се решават бързо и ефективно от колектива ни.

5) Ние осигуряваме на нашите чуждестранни наематели и туристи много допълнителни услуги като посрещане и транспорт от летището или друго предварително уговорено място, наем на автомобил, допълнително почистване, първоначално зареждане на хладилника и др.

6) Всички апартаментни комплекси, управлявани от "Риъл Икспириънс" ООД имат отлично съотношение "качество-цена".

ОБРАБОТКА НА ЗАПИТВАНЕ

В повечето случаи имаме готовност да отговорим на запитването ви в рамките на два часа. В случай, че се интересувате от два или повече ваканционни имота, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас. Спокойно можете да ни задавате толкова въпроси, колкото считате за нужно.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯ/ОСИГУРЯВАНЕ НА АПАРТАМЕНТА ИЛИ ВИЛАТА

Веднаж решили да наемете един от управляваните от нас имоти, ще ви бъде поискан депозит. Сумите на депозитите при наемането на ваканционни и жилищни имоти са различни. При наем на ваканционен апартамент ние искаме обикновено 20%-30% от общата сума на наема. Имотът не се счита запазен за вас докато не получим депозита и не бъде оформен, и подписан договора за наем.

ДЕПОЗИТ ЗА ЩЕТИ

Изискваме винаги депозит за щети преди да започне да тече наемнит срок. За жилищни обекти той е равен обикновено на два месечни наема, но в извънредни случаи може да е и по-голяма сума. За ваканционните имоти депозитът варира между 100 лева и 400 лева. Този депозит се задържа от нас, за да покрие евентуални повреди, нанесени щети или просрочени задължения от страна на наемателите. В края на наемния период ние внимателно оглеждаме имота в присъствието на наемателя и калкулираме нанесените щети, като тази сума приспадаме от депозита, а остатъкът връщаме на наемателя. Депозитът за щети не може да бъде използван от наемателя за плащане на наем.

ПОЛУЧАВАНЕ НА КЛЮЧОВЕТЕ

Офисите ни във всеки комплекс работят от понеделник до събота от 09.00 до 18.00 часа. Получаването на ключовете, финализирането на плащанията и подписването на всички необходими документи се извършва само в тези часове. Изключения се правят само през летния сезон при късни или ранни настанявания на туристи. 

ПЛАЩАНЕ НА НАЕМА ИЛИ ДОПЛАЩАНЕ СУМАТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА

Предлагаме два начина за плащане на наема:

1) Плащане по системата Pay Pal, с дебитни/кредитни карти

2) Плащане по банковата ни сметка. Начинът на плащане на наема се договаря при подписване на договора за наем.

ДОГОВОР ЗА НАЕМ

Преди наемането на имота, моля внимателно се запознайте с договора за наем, който следва да бъде подписан между наемателите и нашата компания. Важно е да прочетете обстойно и разберете предоставената ви документация, съдържаща специални изисквания и условия за наемането и ползването на имота.

СМЕТКИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО/ВОДА/КАБЕЛНА ТВ/ИНТЕРНЕТ

Наше задължение е да осигурим кабелна телевизия и интернет връзка в управляваните и отдаваните от нашата фирма имоти. При наемане на  жилищен имот за целогодишно ползване тези сметки се заплащат от наемателите. Във ваканционните ни обекти режийните рзходи се поемат от нас и туристите нямат задължения да плащат нищо друго, освен договорената цена за наем. Седмичното почистване и смяната на спалното бельо са включени само в цената на наема на ваканционните ни апартаменти/къщи.

ПРИЕМНО-ПРЕДАВАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ

Когато се настаните в имота следва да прегледате и подпишете Приемно-предавателен протокол. Уверете се, че всичко отбелязано в него присъства в наетия от вас имот. Огледайте добре имота за неотразени липси и повреди преди да подпишете този протокол. При открити несъответствия се обърнете веднага към сътрудника в нашия офис. При освобождаването на наетия апартамент/къща наш служител ще инспектира отново имота, позовавайки се на подписания в началото на наемния период Приемно-Предавателен Протокол. Всички права запазени @ Риъл Икспириънс ООД 2013 - 2017