ОПИТНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ВАКАНЦИОННИ ИМОТИ


ЗА ИНДИВИДУАЛНИ СОБСТВЕНИЦИ НА ВАКАНЦИОННИ АПАРТАМЕНТИ, ВИЛИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ

Защо да работите с "Риъл Икспириънс" ООД?

Ние сме специализирани в областта на отдаването под наем на ваканционни имоти и в тяхното управление, като сме изцяло фокусирани към нуждите и приоритетите на собствениците. Стремим се да осигурим по време на наемния период непрекъсната грижа и контрол над нашите обекти, така че собствениците да бъдат спокойни за имотите си. Това са някои от причините, поради които нашите собственици са избрали "Риъл Икспириънс" ООД за надежден партньор:

1) Ние предлагаме персонално и приятелско обслужване;

2) В процеса на управление на обекта (ваканционен или жилищен) ние докладваме редовно какви са приходите от него и какво е състоянието му, така че да бъдете спокойни, че се грижим за вашия имот.

3) Ние предлагаме спешна помощ на наемателите и се отзоваваме бързо при възникнали ситуации. Това допълнително гарантира вашето спокойствие.

4) Ние предлагаме гъвкава ценова политика за управление на имотите ви. Изготвяме безплатно пълен Приемно-предавателен протокол при приемане и предаване на обектите ви. Нямаме отделни такси за подготовка на договор, такси за настаняване или изпращане на наематели ( или туристи). Изпращаме ви безплатно доклади при промяна в заетостта на имота ви, съответно в приходите; за извършени ремонтни дейности или други дребни разходи. Извършваме безплатно заснемане на обектите ви и подновяване на снмковия материал.

5) Ние извършваме изключително ефективен маркетинг и целогодишно рекламираме вашите имоти с цел пълна заетост и максимизиране на доходите ви.

6) Нашите такси за управление на имота и отдаването му под наем са много конкурентни и разумни. Моля, уговорете среща с един от нашите управители, за да дискутирате цените и за да получите изчерпателна информация за евентуално сътрудничество с "Риъл Икспириънс" ООД.

7) Всички собственици на ваканционни или жилищни обекти, работещи с нас,  имат право да ползват имотите си до три седмици годщно или при ваканционните имоти - 3 седмици в сезона на ваканциите, плащайки незначителна сума.

Други важни точки, които трбва да се вземат под внимание от Собствениците на имоти

Управителят на имота ( лице или фирма) е някой, на когото доверявате менаджирането на вашите активи, а не само на вашата недвижима собственост. Ето защо изборът на такъв/такава е сериозна работа. Вие се нуждаете от специалисти, които вземат под внимание дори и по-дребните детаайли и непрестанно се стремят да максимизират възвръщаемостта на вашата инвестиция.

Ще се радваме да бъдем от полза със съвети и помощ. Ще се отзовем с готовност при желание от ваша страна за сътрудничество с нас. НАЧАЛО           ЗА КОМПЛЕКСИ           ЗА СОБСТВЕНИЦИ               ЗА НАЕМАТЕЛИ            НАШИТЕ ОБЕКТИ            РЕ ХОЛИДЕЙ КЛУБ          КОНТАКТИ

 

Всички права запазени @ Риъл Икспириънс ООД 2013 - 2017